Una dintre victimele lui Dragoi vorbește. Femeia povestește cum a pierdut toți banii pe care-i strânsese pentru cumpăra un apartament

În 2017 femeia din Craiova cauta să-și cumpere un apartament în oraș. A ajuns la sediul executorului judecătoresc Mihai Dragoi prin intermediul uneia dintre angajatele lui pe care o cunoastea.

I s-a pus pe masa dosarul unui apartament generos, într-o zona bună la un preț de 60. 000 de euro. Sub explicația ca imobilele scoase la executare au preturi accesbilile, craioveanca a rămas în legătură cu Mihai Dragoi.

"A fost foarte convingător, avea vorbele la el și mergea pana în punctul în care îți promitea ca te duce chiar acum în apartamentul dorit. I-am plătit doua transe, vorbim de 53.000 de euro. Nu am văzut niciodată apartamentul, doar știam unde e poziționat și doar asa pe exterior", povestește femeia. 

Femeia și-a pus semnase de întrebare cu privire la corectitudinea executorului atunci când a văzut cu trebuie sa vorbească cu el doar prin intermediari.un alt lucru care i-a dat de gândit a fost faptul ca a primit chitanțe de mana semnate în alb, iar la ultima tranzacție nu a fost prezent.

"Nu am mai apucat sa dau și restul de bani pana la 60000 pentru ca a apărut bomba în ziare despre activitățile lui. Nu mi-a venit sa cred, am crezut ca este o gluma proasta în prima faza. Va dați seama, este o suma importanta pentru mine, era tot ce strânsesem", a declarat păgubita.

Într-o dimineață craioveanca a afla ca cel căruia ii dăduse peste 50000 de euro își închisese sediile și fugise din tara.

A mers imediat sa depună plângere, a fost audiata. Din 2018 nimeni nu a mai știu nimic de Dragoi pana miercuri când a fost prins la Iași, în urma unui flagrant. 

"Nu cred ca se va intampla nimic, va face pușcărie și atât pentru ca am înțeles ca nu are nimic pe numele lui, deci noi păgubiții vom rămâne tot fără bani",a mai adăugat femeia.

Anchetatorii craioveni sunt în acest moment în drum spre Iași pentru recuperarea lui Mihai Dragoi. 

Adauga comentariu