(UPDATE) Avarii la două conducte ale CET Craiova II. Zeci de blocuri din Craiovița au rămas fără apă și căldură

Consumatorii racordați la sistemul public de încălzire din zeci de blocuri din cartierul Craiovița Nouă au rămas fără apă caldă și căldură, astăzi, după ce două conducte au cedat. Una dintre ele s-a spart, iar apa a țâșnit cu putere la suprafață. Avaria a apărut în zona Unității Militare (foto), iar cealaltă în zona Depoului de tramvaie. Potrivit conducerii CET Craiova, cele două avarii nu au legătură între ele. Numitorul lor comun este, însă, vechimea, motiv pentru care au cedat.  

Avem două situații, ambele în Craiovița. Una este la Punctul Termic 16, unde este o spărtură în conductă, din cauza vechimii. Problema în acest caz va fi remediată până în jurul orei 20.00. Mai este o conductă care afectează PT 13 și PT 14 Craiovița, însă în acest caz nu a ieșit apă în exterior, dar aici este mai complexă și, cel mai probabil, cred că vom reuși să rezolvăm problema abia spre dimineață”, a precizat pentru Ziarul de Craiova Dan Vasile, directorul CET Craiova II. 

Actualizare: 

Conform reprezentanților Termo Urban, sunt afectati consumatorii din blocurile arondate PT 13, 14 și 16, adică 141 blocuri, care însumează 1.343 de apartamente. 

Adauga comentariu