UPDATE: O nouă dramă în familia femeii care a murit la 3 ore după ce a fost trimisă acasă de medicii de la UPU Craiova. Unul dintre copiii ei s-ar fi sinucis astăzi

UPDATE: Familia tânărului care și-a pierdut viața în această dimineață, după ce a căzut de la etajul cinci neagă că ar fi vorba despre o sinucidere. Logodnica bărbatului susține că a fost un accident groaznic, nicidecum de un gest necugetat. Acesta ar fi alunecat pe fereastră când încerca să alunge porumbeii care veneau des la geam. ”E exclus să se fi sinucis!”

A murit într-un accident stupid. Noi locuiam împreună. De dimineață, sau nu știu excat la ce oră, cert e că la ora 2:00 eu m-am trezit și am vorbit cu el. El s-a dus în altă cameră, ca să se uite pe laptop. Noi avem o problemă cu porumbeii, vin la geam și fac gălăgie și mizerie. El a luat coada de la mătură - pentru că lipsește coada de la mătură. Dacă se arunca nu lua coada de la mătură cu el. Probabil a luat coada de la mătură și s-a urcat pe geam să îi izgonească. A alunecat, pentru că se vede o bucată ruptă din izolație. El a vorbit cu cineva în jurul orei 3:30 și i-a spus că nu-i mai suportă (pe porumbei n.r.) și vrea să scape de ei în zilele ce urmează. Deci, nu s-a aruncat nimeni de pe bloc, nu s-a sinucis. Dacă se sinucidea, lăsa un bilet de adio, credeți-mă! Nu ne lăsa cu incertitudinea asta. (...) Pe mine m-a anunțat poliția, au venit și mi-au bătut la ușă. Eram împreună de 4 ani, îl cunoșteam, știam când e supărat. Era normal să fie supărat în urma morții mamei lui, care dintre noi nu am fi? Dar noi aveam planuri de nuntă... E exclus să se fi sinucis. Nu a fost o persoană depresivă, care a făcut un gest necugetat. A făcut o greșeală care l-a costat viața”, a spus, pentru Ziarul de Craiova, Luiza Alexandra Pătrulescu, logodnica tânărului.

***

Un tânăr de 27 de ani s-ar fi aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Craiova, în această dimineață. Era fiul Gabrielei Vărzaru, craioveanca de 49 de ani, care, în urmă cu zece zile, s-a stins la trei ore după ce fusese la Urgența Spitatului Județean din Craiova acuzând dureri puternice în zona pieptului. Medicul de gardă i-a prescris calmante și a trimis-o acasă, după ce a diagnosticat-o cu nevralgie intercostală. Ambulanța fusese chemată de trei ori la acest caz. Medicul legist a stabilit că femeia avea, de fapt, pancreatită hemoragică. Craioveanca avea trei copii, iar unul dintre ei a ales să-și pună capăt zilele, în această dimineață, afectat fiind de tragedia mamei sale, după cum povestesc apropiații familiei. 

În urmă cu zece zile, femeia a acuzat dureri atât de puternice în piept, despre care spunea că sunt ca ”de moarte”. Într-adevăr, la numai câteva ore, craioveanca se stingea. Revolta familiei a fost cu atât mai mare cu cât medicul care a consultat-o ar fi mustrat-o pentru că s-ar fi plâns nejustificat. ”Dar ce dracu vă văitaţi!”, ar fi fost cuvintele adresate femeii aflată în agonie.

În dimineața acestei zile, unul dintre cei trei copii ai femeii și-ar fi pus capăt zilelor. Corpul tânărului a fost găsit fără suflare în zona unui bloc din Brazda lui Novac. Polițiștii de la Secția 4 Poliție Craiova au stabilit identitatea acestuia și, din cercetările efectuate până în prezent, acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Foto: arhivă

 

Adauga comentariu