UPDATE Pasageri blocaţi pe Aeroportul Internaţional Craiova, din cauza ceţii. Peste 170 de pasageri ai cursei Craiova-Luton aşteaptă în aeronavă, de mai bine 2 ore, să decoleze

Aeronava a decolat în urmă cu puţin timp de pe aeroportul din Craiova. //Probleme pe Aeroportul Internaţional Craiova din cauza ceţii. Pasagerii unei aeronave ce trebuia să decoleze în această dimineaţă spre Londra, nu pot pleca din cauza ceţii dense. Vorbim de peste 170 de pasageri ai cursei Craiova-Luton.


"În afară de ceaţă nu există nicio problemă. Pasagerii sunt îmbarcaţi de două ore, dar aşteaptă pentru că  nu pot decola. Decizia a fost luată şi tine stric de pilot. Din păcate în loc să se ridice ceaţa, se lasă tot mai rău. Să sperăm că până la urmă va decola", a declarat Mircea Dumitru, director Aeroportul International Craiova.

De cealaltă parte, pe Aeroportul Luton din Londra au fost deja transmise cele mai bine de două ore de întârzieri. Pasagerii ce trebuiau să se îmbarce în aeronava ce ajungea de la Craiova aşteaptă şi ei rezolvarea problemei ceţii.

Adauga comentariu