UPDATE: Percheziții la domiciliul lui Sandocan din Romanești

Polițiștii au descins, în această dimineață, la locuința lui Dărac Sandocan, un craiovean de etnie din Cartierul Romanești, care, zilele trecute, a fost implicat într-un scandal alături de alte 6 persoane. Bărbații s-au alergat cu cuțite și bâte, doi dintre participanții la conflict, între care un minor de 16 ani, ajungând la spital cu răni ușoare. Altercația ar fi pornit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Perchezițiile de azi au avut loc în dosarul penal deschis de IPJ Dolj sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, ca urmare a scandalului din 13 februarie a.c.

REVENIM!

Actualizare:

Perchezițiile, 7 la număr,  au fost efectuate de polițiștii Secţiei 2 Poliţie Craiova atât în Craiova, cât și în comuna Radovan, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, potrivit informațiilor oficiale furnizate de IPJ Dolj.

Activitatea a fost desfășurată, așa cum anterior anunțam, în cadrul dosarului penal întocmit la data de 13 februarie a.c.. Crcetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

In fapt, în seara zilei de 13 februarie a.c., pe strada Bârseşti din Craiova, a avut loc un conflict, între 4 bărbăți pe de o parte și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova, în urma căruia, 2 tineri de 16 și 29 de ani au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, totodată fiind provocate distrugeri unui autoturism.
În urma perchezițiiilor efectuate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, două recipiente ce contin substanţe iritant-lacrimogene şi 2 obiecte tăietoare-înţepătoare, tip fluture (foto jos n.r.). 5 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, toate din Craiova, au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.
La activităţi au participat și poliţişti ai Secţiilor 1, 3,4,5 şi 6 Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj şi GJMb. Craiova
”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Foto: IPJ Dolj

Adauga comentariu