(UPDATE) SURSE: Doi dintre agresorii jandarmilor de noaptea trecută sunt din Craiova. Autoritățile îi verifică FOTO

Se fac ample verificări încă de noaptea trecută pentru identificarea celor care au lovit cu bestialitate doi jandarmi, o femeie și un bărbat, în timpul protestelor din Piața Victoriei. Din primele cercetări, doi dintre agresori sunt din Craiova, iar numele lor au fost deja transmise poliției pentru verificări.

Pe Facebook, dar și pe alte canale de comunicare interne ale jandarmeriei și poliției se menționează că unul dintre aceștia se numește Marius Ologu-Stancu, un craiovean care este deja în vizorul autorităților din această dimineață. (UPDATE: bărbatul neagă orice implicare)

Un al doilea agresor se numește Sorin Maceluică și, pe surse, ar fi un cunoscut al oamenilor legii.

Oficial, nici Inspectoratul Județean de Poliție Dolj, nici reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi nu confirmă că îi verifică pe cei doi. 

Încă de azi-noapte s-a încercat identificarea huliganilor care au dus la violențele extreme, iar, conform unor surse, peste 300 de membri ai unor galerii de fotbal au fost identificați până la această oră. Aceștia ar fi acționat conform unei strategii extrem de bine puse la punct. Dacă la alte proteste, ei se grupau și acționau cu violență de pe margine, de această dată, grupuri mici s-ar fi infiltrat în mijlocul mulțimii, activând efectul de reacție violentă în lanț chiar și în rândul protestatarilor pașnici.

Sursa foto titlu: www.libertatea.ro

Adauga comentariu