UPDATE. Tânăr, posibil înecat, căutat cu scafandri și elicopterul SMURD, la Castranova

Detașamentul 2 de Pompieri Craiova intervine, la această oră, pe raza localității Castranova, în zona baraj-baltă, pentru căutarea unei persoane posibil înecată. Activitatea se face cu sprijinul unei autospeciale cu barcă pneumatică, un echipaj de prim ajutor, dar și cu elicopterul SMURD și S.V.S.U. La intervenție se deplasează și echipajul de scafandri format din pompieri de la ISU Dolj și ISU OOlt, au informat reprezentanții ISU Dolj. Conform acestora, persoana căutată este de sex masculin. Din primele informații, ar avea aproximativ 18 ani.

UPDATE, ora 13:05: Persoana înecată a fost găsită și scoasă la suprafață de către scafandri. Potrivit purtătprului de cuvânt al ISU Dolj, se execută manevre de resuscitare cardio-respiratorie.

UPDATE, ora 14.00: Victima nu a răspuns manevrelor medicilor și a fost declarat decesul. 

Apelul pentru salvarea persoanei s-a făcut prin 112 de șeful SVSU Castranova, care fusese anunțat, la rândul său, de o altă persoană care se afla în apropierea balții în care s-a înecat tânărul. 

UPDATE: Surse neoficiale spun că tânărul s-ar fi sinucis. Băiatul ar mai fi încercat și în trecut să-și pună capăt zilelor.

Sursa foto: ISU Dolj

 

Adauga comentariu