UPDATE: Un stâlp de beton s-a prăbușit în zona unei stații de autobuz din Craiovița-Nouă

Un stâlp de susținere a cablurilor, din beton, s-a prăbușit, în această după-amiază, în stația de autobuz ”30”, de la Segarcea, în cartierul Craiovița Nouă. Doar o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie. Nimeni nu a fost rănit și nu s-a înregistrat nicio pagubă materială, în sensul distrugerii unor autovehicule. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Oltenia” al Județului (ISU) Dolj, o persoană care a observat de la fereastră stâlpul aflat deja pe carosabil, care părea a fi de electricitate, a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

”Nu a existat nicio intervenție din partea ISU Dolj în acest caz, pentru că nu a fost nevoie de intervenția noastră nici pentru descarcerare, nici pentru acordarea de îngrijiri vreunei persoane”, a spus Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt. 

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat, la rândul lor, că în zonă nu a fost raportat niciun eveniment rutier care ar fi putut determina căderea lui.

Deocamdată nu se știe al cui este stâlpul și cauzele care l-au făcut să cedeze. În imagine se poate observa că de acesta sunt legate mai multe cabluri, care ar putea reprezenta un potențial pericol pentru trecători.

UPDATE: Stâlpul, de iluminat public, era dezafectat și ar aparține primăriei. Angajații din subordinea serviciului de specialitate au îndepărat cablurile.

Adauga comentariu