UPDATE (VIDEO) Copil dispărut în Jiu, căutat de scafandri și cu ajutorul elicopterului SMURD

Un copil de aproximativ 16 ani, din Coțofenii din Dos, este căutat, la această oră, de mai multe echipaje de salvatori, după ce a dispărut în apele Jiului, în zona localității din care provine. La fața locului au fost trimise echipaje de căutare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice, o ambulanță SMURD, dar și elicopterul SMURD, pentru survolarea zonei, în vederea identificării persoanei dispărute.

”Intervenția se desfășoară pe râul Jiu, în dreptul localității Cotofenii din Dos. Au fost solicitați în sprijin și scafandrii din cadrul ISU Mehedinți, care asigură intervenția de specialitate în zona de competență a ISU Dolj, în baza planurilor de cooperare în vigoare”, informează reprezentanții ISU Dolj. 

UPDATE: Trupul adolescentului a fost găsit cu ajutorul elicopterului SMURD, care a survolat zona. Copilul a fost preluat de barca SEc Craiova și, conform protocolului, au început manevrele de resuscitare. Din păcate, însă, medicii prezenți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Adauga comentariu