UPDATE (VIDEO) DOLJ. A doua zi de căutări ale unui băiat de 17 ani dispărut în Dunăre

Pompierii și scafandrii caută trupul unui adolescent de 17 ani, din Ciupercenii Noi. Băiatul era la scăldat împreună cu fratele și încă un prieten, când s-a făcut nevăzut. Salvatorii au început căutările ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, fără succes însă. Misiunea a fost încheiată aseară târziu, iar căutările au fost reluate în această dimineață.

Băiatul a dispărut în Dunăre pe raza localității Ciupercenii Vechi. ”La fața locului au fost trimise echipaje de căutare-salvare dotate cu ambarcațiuni pneumatice din cadrul Detasamentului de Pompieri Calafat, elicopterul SMURD - pentru survolarea zonei, în vederea identificării persoanei dispărute, și un echipaj SAJ. Au fost solicitați în sprijin și scafandrii din cadrul ISU Olt, care asigură intervenția de specialitate în zona de competență a ISU Dol, în baza planurilor de cooperare în vigoare”, a precizat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Potrivit acestuia, echipele au reluat, azi, căutarea băiatului. 

UPDATE, ora 13.00: Trupul a fost găsit de scafandrii de la ISU Olt și a fost predat echipajului de poliție pentru identificare.

 

 

 

 

Adauga comentariu