UPDATE (VIDEO) Politia Locala Craiova și umanitatea...zero! Doi polițiști merg pe lângă un bărbat care se taraste în genunchi, fără sa schițeze vreun gest

Imaginile zilei vin de la Craiova. Doi polițiști locali au fost filmați în centrul vechi al Craiovei mergand pe lângă un bărbat care se taraste în genunchi.

În imagini cei doi nu schițează vreun gest, vreo intenție de a-l ridica pe om de la pământ, cu toate ca se afla la nici un metru de ei.

Conducerea Poliției Locale Craiova susține ca era doar un cerșetor recalcitrant pe care l-au condus câteva minute mai târziu la secție și dispus masuri legale împotriva lui.

"Cersetor recalcitrant, 56 de ani, ce a bruscat consumatori de la terase care nu i dadeau bani, s a pus in genunchi la vederea patrulei. Au chemat masina de interventie, l au dus la sediu si a fost sanctionat. S a procedat perfect legal", a declarat directorul Poliție Locale Craiova, Octavian Mateescu.

Filmul se pare, captează momentul în care cei trei se deplaseaza către masina politiei. Cei doi polițiști în picioare și omul în genunchi pe lângă ei.  

Adauga comentariu