UPDATE/DOLJ. Un muncitor care lucra la rețeaua de canal, suprins de un mal de pământ. Manevre de resuscitare, la fața locului

Un bărbat care făcea săpături la o linie de canalizare, în localitatea Mârșani, a fost prins sub un mal de pământ care s-a surpat. Pompierii și echipaje medicale au fost alertați, prin 112, în jurul orei 14.15. Între timp, muncitorul a fost scos de sub pământ de către cetățeni. Medicii îl resuscitează de o oră.

La locul solicitat au fost trimise o ambulanță S.M.U.R.D, o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, o autospecială modul multirisc de căutare salvare din medii ostile vieții, o ambulanță S.M.U.R.D. TIP C, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova.

”Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, ajuns primul la locul intervenției, a constatat că persoana de sex masculin era scoasă de către cetățeni și se află în stop cardio respirator, paramedici înepând manevrele de resuscitare. Și la această oră (15.20 n.r.) se face resuscitare”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

UPDATE, ora 15.40: După mai bine de o oră în care i-au fost aplicate manevre de resuscitare, bărbatul nu a răspuns intervenției medicilor, fiind declarat decesul. Din datele actuale, ar fi vorba despre un doljean din Calopăr, în vârstă de aproximativ 59 de ani.

Adauga comentariu