UPDATE/(VIDEO) Ciocniri violente la poarta stadionului Extensiv. Suporterii FC Universitatea Craiova i-au atacat pe jandarmi cu pietre, iar aceștia au ripostat cu gaze lacrimogene

UPDATE 2: Câțiva jandarmi au fost răniți după ce suporterii nemulțumiți i-au atacat cu pietre.

"Pe fondul nemulțumirilor suporterilor care nu au putut pătrunde pe stadion, o parte au atacat cu obiecte dure, iar trei jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale.", a declarat Claudia Niță, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Cei trei răniță se află în acest moment la secția de primiri urgențe a Spitalului Clinic Județean Craiova.

Violențele s-au mutat pe stadion, dar nu a fost încă nevoie de intervenția forțelor de ordine.

UPDATE: Meciul dintre cele două echipe a fost întrerupt în urmă cu puțin timp după ce galeria echipei FC Universitatea Craiova a aruncat cu petarde în teren, dar și cu bucăți din scaunele rupte în tribune. Arbitrii au decis ca meciul să fie reluat după 15 minute, timp în care organizatorii să restabilească liniștea. În acest moment, scorul este 0-0.//

Tensiuni și violențe la intrarea pe stadionul Extensiv. Supărați că nu au mai fost bilete pentru a intra la meciul dintre FC Universitatea Craiova și CS Universitatea Craiovei, suporterii echipei lui Adrian Mititelu au început să arunce cu pietre în jandarmi și chiar au forțat cordoanele de ordine. Chiar dacă organizatorii le-au permis să intre celor care aveau bilete, mulți au încercat să fie solidari cu cei rămași pe dinafară și au atacat cu aceeași violență. 

Jandarmii au fost nevoiți să utilizeze gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. O parte dintre suporterii agresivi s-au retras din cauza aerului greu de respirat, dar forțele de ordine sunt încă în alertă. 

Meciul a început la ora 14 și se desfășoară între echipa a doua a Universității Craiova finanțate de Mihai Rotaru și echipa Universității finanțată de Adrian Mititelu. partida se desfășoară în liga a 3-a.

Adauga comentariu