UPDATE/(Video) DOLJ. S-a dat primul pumn electoral, la Castranova. PNL versus PSD

Parcă nu se simțea ”miros” de alegeri fără ”condimentele” de rigoare: mai o înjurătură, mai o palmă, un pumn sau un picior. Iată că am ”marcat” și primul incident cu implicații fizice de la aceste alegeri locale din Dolj. Evenimentul a avut loc la Castranova, într-o secție de votare. Cel care ar fi dat cu pumnul este chiar primarul liberal din comună, candidat pentru un nou mandat. Acesta i-ar fi spart buza fiului contracandidatului PSD.

”Un reprezentant al PNL care a vrut să intre în secția de votare după o alegătoare a fost oprit de fiul candidatului PSD și a fost lovit”, au precizat pentru Ziarul de Craiova, reprezentanții PSD Dolj.

Bărbatul agresat susține că a depus o plângere la poliție.

Update 1: Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în urma unor discuţii în contradictoriu, un bărbat de 34 de ani, din Castranova, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei de un alt bărbat de 46 de ani, din aceeaşi localitate. Ulterior, un bărbat de 69 de ani, din Castranova, ar fi lovit la rândul său cu pumnul în zona feţei un alt bărbat de 30 de ani.

Starea conflictuală a fost aplanată de forţele de ordine care au intervenit la faţa locului, ordinea publică fiind restabilită.
În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe
”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Update 2: PNL Dolj a transmis un punct de vedere legat de acest incident:

Partidul Social Democrat nu se dezminte. Astazi a distribuit mediei craiovene un clip trunchiat in care se vedeau mai multe persoane care luau parte la o altercatie. Ce s-a intamplat de fapt? O batrana a solicitat ajutorul unui membru al sectiei de votare deoarece nu vedea, indicand o persoana anume. Acest lucru l-a deranjat teribil pe fiul candidatului PSD la primaria Castranova si a inceput scandalul. In urma altercatiei, atat primarul in functie, Dumitru Macesanu, cat si candidatul Partidului National Liberal la un post de consilier judetean, Laurentiu Mitrea, s-au ales cu pumni. Ca pesedistii mint cu nerusinare reiese si din comunicatul remis presei de catre IPJ Dolj”. 

   

 

 

Adauga comentariu