Update/(Video) La furat, pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești

Cinci adulți de etnie rromă, însoțiți de copii, care furau de pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești, au fost filmați cu o dronă, ieri, în zona Tronsonului 2, pe raza localității Barza. Imaginile au fost postate de MND, pe Youtube. Se vede foarte clar cum rromii încarcă în grabă materiale voluminoase de pe marginea drumului, într-o căruță. Drona este observată de o fată, care imediat îi alarmează pe ceilalți. Adulții și copiii mai mari încearcă să-și ascundă fețele și după ce încarcă rapid căruța pleacă în viteză. Urmărirea din dronă durează câteva minute, până când căruța se face nevăzută într-un pâlc de copaci. Toată filmarea apre aproape 11 minute, primele aproape cinci minute surprinzând ”operațiunea” rromilor.

Deocamdată, reprezentanții IPJ Olt, pe a cărui rază de competență a avut loc presupusa infracțiune, nu au putut fi contactați pentru a preciza dacă au fost sesizați cu privire la imaginile suprinse ori dacă s-au autosesizat în acest caz.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt nu există nicio plangere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrari de construcție a Drumului Expres Pitești-Craiova, în apropierea localității Barza.

Totuși, ”în urma unor imagini apărute în mediul online, polițiștii Postului de Poliție Barza s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârșit fapta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "furt"”, a mai precizat Dicu.

Sursa video: MND/Youtube

 

Adauga comentariu