Vandal din plăcere. Un bărbat din Filiași este bănuit că a tăiat anvelopele mai multor mașini, fără niciun motiv

Incidentele au avut loc noaptea trecută, pe strada Stadionului din Filiași. În această dimineață, mai mulți localnici și-au găsit mașinile cu roțile tăiate în parcare. Păgubiții nu înțeleg motivul pentru care mașinile lor au fost vandalizate.

“Bănuim că s-a întâmplat între 1 și 1 30 noaptea, pentru că atunci câinele nostru a lătrat foarte tare și era agitat. Azi-dimineață mi-am găsit mașina cu două dintre anvelope tăiate, pe aceeași parte. Alți cinci vecini și-au găsit mașinile ca și mine. Unii cu câte două roți tăiate, alții doar cu una. Am fost nevoit să merg să cumpăr anvelope noi chiar în această dimineață. Cam 400 de lei este paguba pentru fiecare dintre noi”, a povestit proprietarul unei mașini vandalizate.

Polițiștii s-au autosesizat și au găsit chiar și un suspect. Este vorba de un bărbat din localitate, cunoscut cu astfel de antecedente. Vinovatul ar putea fi tras la răspundere doar dacă păgubiții vor depune plângeri împotriva acestuia. Pe numele său urmează să fie întocmit dosar penal pentru distrugere. 

 

Sursa foto: Avizier Filiași


Adauga comentariu