Vasile Dîncu e infectat cu COVID-19. L-a ”incapacitat în funcție de comandă” pe Klaus Iohannis după întâlnirea de ieri de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii? I-a dat măcar peste cap ”agenda de lucru” ca și contact direct? Intră Președintele în izolare?

Ministrul PSD al Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat joi că a fost confirmat cu COVID-19, fiind pentru a doua oară când se infectează.

"Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani.

L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire", a scris Dîncu pe Facebook.

El spune că este în izolare începând de miercuri, că nu are simptome, că se simte foarte bine și lucrează de la distanță.

Miercuri, ministrul Apărării a vizitat, alături de președintele Klaus Iohannis, baza aeriană de la Câmpia Turzii - susține Hotnews.ro

În timp ce presa locală susține contrariul, că n-a participat la întâlnire tocmai din cauză de infectare cu COVID-19.

Interesant este că postarea lui Dîncu a dispărut cu desăvârșire de pe pagina sa de Facebook:

Mass media, în materialele prezentate ieri, 02.02.2022, prezenta faptul că:

”Preşedintele României, Klaus Iohannis și ministrul Apărării, Vasile Dîncu, efectuează o vizită la baza aeriană de la Câmpia Turzii.

Alături de președintele  Klaus Iohannis și de ministrul Vasile Dîncu se află la Câmpia Turzii și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu.”

Știrile TVR1 îl dau prezent, în materialul video oficial, alături de președinte:

 

Prin urmare: ce naiba se întâmplă? A fost, sau nu a fost Dîncu în preajma președintelui României la Cîmpia Turzii (chit că peste tot se vede că s-a purtat regulamentar masca)? L-a pus în situația de incapacitare de funcție de comandă (prin eventuala îmbolnăvire și, oricum, dându-i peste cap agenda de lucru, prin decizia LEGALĂ de izolare pentru 5 zile ca și contact direct), pe șeful Forțelor Armate Române, în timpul unei situații politice externe dificile? Asistăm la o gafă politică pe care Vasile Dîncu a încercat să o acopere stângaci?

După apariția materialului, Vasile Dîncu a apărut cu un UPDATE la postarea de pe Facebook: n-a participat, s-a izolat, bla-bla-bla (constat, printre altele, că ciudos cum e, Domn' Profesor, m-a restricționat de la informația aceasta):

Acest UPDATE cam face IMBECILĂ întreaga mass media centrală și locală din România. Măcar Ziar de Cluj a ales să nu bage în seamă băgarea în seamă a președintelui-schior de la Cîmpia Turzii.

Oricum nu înțeleg de ce nu s-a dezmințit OFICIAL încă de ieri faptul că ministrul Apărării nu a participat la nici o întâlnire din cauze medicale (nu că s-ar fi dezmințit ceva azi)? I-o fi trebuind lui Vasile Dîncu să bifeze la decontarea diurnei faptul că a fost prezent?

Sau încă așteaptă să vadă dacă apare în poze și filmări?

Adauga comentariu