Viceprimarul Craiovei îi răspunde fostului primar Antonie Solomon: " Vremea dânsului a trecut, ar trebui să își vadă de nepoți și copii"

Anunțul făcut de Antonie Solomon in urma cu o sapatamana, acela că va candida pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile locale din iunie 2020, a stârnit discuții în Primărie.


Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan îi răspunde fostului primar.


„Vremea dânsului a trecut, este într-o altă etapă a vieții, cred că ar trebui să își vadă de copii și nepoți, fară să mai agite spiritele prin oraș. Eu îi mulțumesc pentru contribuția adusă în evoluția orașului, dar repet, cred că vremea dânsului a trecut.”, a declarat Stelian Baragan.


Mai mult decât atât, viceprimarul dezminte afirmațiile lui Antonie Solomon referitoare la atmosfera tristă din primărie și la faptul că regiile sunt pe butuci.


„În Primărie oamenii muncesc cu drag și spor, în spiritul legii. Sunt mulțumiți de salariile pe care le au. În ceea ce privește regiile, aici sunt încă oamenii pe care chiar dânsul i-a lăsat, care muncesc chiar mai bine decât o făceau la acea vreme.”, a mai spus viceprimarul.

Adauga comentariu