Victima acuzatorilor de pe Facebook. Interviu exclusiv cu bărbatul a cărui poză a devenit virală după ce ar fi fost identificat de autorități ca fiind unul dintre agresorii jandarmeriței din Piața Victoriei. Omul neagă

Numele, poza și profilul de Facebook al lui Marius Ologu-Stancu a apărut în această după-amiază în mediul online și în comunicările interne ale autorităților ca fiind unul dintre cei care ar fi participat la actele de violență extremă asupra a doi jandarmi, un bărbat și o femeie.

Bărbatul neagă însă orice implicare și susține că și-a petrecut seara în Craiova, la cumpărături. Mai mult decât atât, condamnă orice act de violență de tipul celei de care este acuzat.

"Seara trecută eram la mall și am plecat de acolo puțin după ora 21. Am mers acasă unde am urmărit la televizor toate evenimentele din Piața Victoriei. Astăzi, în jurul orei 15 m-am trezit cu înjurături și acuzații pe contul personal de Facebook pentru că eu aș fi cel care se vede pe filmările de la televizor că era îmbrăcat într-un tricou verde și lovea acea femeie jandarm. Cine mă cunoaște știe că sunt de trei ori mai slab decât individul respectiv, chiar dacă în poza de profil par altfel. M-au deranjat foarte tare înjurăturile și valul de amenințări așa că mi-am închis contul. Soția a mai intrat și a spus că atacurile au continuat, așa că m-am hotărât să iau măsuri.", povestește Marius.

Speriat de amenințări, omul a mers la poliție pentru a-i informa de situația care s-a creat în jurul său, deși declară că este nevinovat.

Dacă amenințările cu bătaia și cu moartea nu se vor opri, luni merg la poliție pentru a depune plângere. Eu chiar nu sunt un om violent. Mi se pare îngrozitor felul în care a escaladat protestul de seara trecută și consider că reacțiile au fost exagerate de ambele părți. Nu sunt înscris în niciun partid politic, nu am mers nici măcar la protestele din Craiova pentru că nu sunt tipul care să participe la astfel de manifestări nici pentru un partid, nici pentru altul. Nu fac parte din nicio galerie și nici nu am vreo treabă cu fotbalul, așa cum am înțeles că ar fi cei care au apelat la actele de huliganism. Mă sperie ce poate să facă internetul.", susține cu tărie craioveanul. 

Marius Ologu are 45 de ani și este de profesie tehnician dentar de 23 de ani. Singura sa dorință este ca numele său să fie reabilitat. 

Adauga comentariu