Victor Ponta, atacuri la liderii PSD , lansate la Craiova: "O să vină un moment când o să vă spună și Olguța Vasilescu cât de dictator este Dragnea și ce mincinos este"

Prezent la Craiova pentru o întâlnire regională a partidului Pro România, Victor Ponta a lansat atacuri dure la adresa PSD și a liderilor de partid.

„În 30 de ani PSD nu a fost niciodată confiscat de o singură persoană, sau de un grup restrâns, iar situația este cu atât mai gravă cu cât PSD are mai multă putere ca niciodată. Niciodată nu a avut atâta putere. Cum poți să spui la 1 septembrie că tu nu mai ai bani de pensii și salarii!?! Ori ești complet incompetent și ai făcut un buget care se termină după opt luni, ori ești un mare mincinos. În cazul guvernului Dăncilă cred că ambele sunt valabile. Și mint foarte mult și sunt și foarte incompetenți.”, a declarat Victor Ponta.

După ce a vizat guvernul și partidul în integralitate, Victor Ponta a trecut la Craiova, la Lia Olguța Vasilescu.

„O să vină un moment când o să vă spună și Olguța Vasilescu ce dictator e Dragnea și ce mincinos, așa cum îmi spunea mie că e, atunci când veneam la Craiova...Olguța Vasilescu o să vă spuna exact ce spune Firea la televizor, dar ea e mai șmecherăși spune doar în privat. Asta spun toți liderii PSD, că partidul este condus doar de Dragnea, că le sabotează proiectele.”, a mai adaugat fondatorul partidului Pro Romania.

Ca spirit de glumă, la finalul conferinței de presă, Victor Ponta l-a mai atacat o dată pe Liviu Dragnea.

"LIviu Dragnea a început campania cu pesta porcină. Uită când tăia porcul pe la SRI."

Referitor la întâlnirea regională desfășurată la Craiova, Ponta de declarat că nu va candida în 2020 la prezidențiale, dar cu siguranță vor avea un candidat. Între timp va participa la campania electorală.

 

 

Comentarii

Mitică

08.09.2018 17:45

Ponta a rămas tot atât de prost şi după 2015. Încă mai crede că se poate relansa politic, imbecilul!

Maria

23.11.2018 14:41

asta vorbeste in calitate de ce?

Adauga comentariu