Victor Ponta vinde mâncare în Târgul de Craciun din Craiova. Craiovenii care au trecut pe la tarabele cu bunătăți din centrul orașului au avut ocazia să fie serviti de bărbatul cu același nume în buletin cu cel al politicianului Victor Ponta

Victor Ponta Nicolae are 21 de ani si este din Baia Mare. Este în Craiova de 48 de zile, fiind unul dintre comercianții prezenți la Târgul de Crăciun din centrul orașului.

CRaiovenii gurmanzi au fost serviți de Victor Ponta la Târgul de Crăciun și nu la Palatul Parlamentului. Vinde mâncare preparată din produse de la el din curte și se mândrește cu asta. Este un fel de afacere de familie, iar în Craiova au ajuns anul acesta pentru prima dată.


"Cea mai mare parte din ce vindem, producem noi. Carnea din care sunt făcute mezelurile, preparatele este de la noi din curte de la Baia Mare, tăiem animalele și se pregătim cu grijă de aceea sunt și foarte gustoase. Suntem pentru prima dată în Craiova, ne place aici. Încheiem 48 de zile, o să revenim", a declarat Victor Ponta.


Victor Ponta se recomandă pentru că așa figurează în buletin. La auzirea numelui mulți se pun pe râs, altora nu le vine să creadă, dar el se amuză de situație și nu îl deranjează absolut deloc.


Mai mult decât atât, îl cunoaște personal pe politicianul cu același nume, dar niciodată nu a avut curajul să meargă să îi spună că poartă același nume.


"Când mă recomand oamenii se uită ciudat la mine, altii râd copios, iar eu mă amuz foarte tare. NU mă deranjează, cu atât mai mult cu câr chiar l-am văzut personal pe Victor Ponta. Nu am avut niciodată curaj să mă duc la el, dar poate o s-o fac", a mai adaugat Victor Ponta.

Adauga comentariu