(VIDEO) 200 de polițiști în stradă și 1300 de persoane legitimate într-o singură noapte, în Craiova. O razie de amploare a oamenilor legii a scos la iveală numeroase nereguli

Peste 200 de polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, economic şi acţiuni speciale au participat noaptea trecută la o razie organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite și a altor fapte antisociale, precum și a abaterilor la regimul circulației pe drumurile publice din județ.

„Au fost instituite 47 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat aproximativ 1.000 de autovehicule, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 170 de agenţi economici, baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică.În cadrul raziei au fost legitimate peste 1.300 de persoane, 147 dintre acestea fiind controlate sumar de arme albe. Polițiștii doljeni au constatat 21 de infracțiuni în flagrant delict, 12 dintre acestea fiind la regimul circulației rutiere și restul, infracţiuni de natură judiciară şi economică.”, a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant IPJ Dolj.

Într-o singură noapte au fost aplicate 239 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 125000 de lei. Au fost confiscate bunuri în valoare de 5000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Unul dintre conducătorii auto a fost depistat în trafic având în cotiera mașinii pe care o conducea, un pistol în care se aflau două cartușe. Oamenii legii au stabilit că pistolul era deținut ilegal și a fost ridicat, iar șoferul din Slatina s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimunului armelor și munițiilor.

Adauga comentariu