(Video) Accident mortal într-o intersecție din Segarcea

Un bărbat de 74 de ani a murit, în această dimineață, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc la intersecţia dintre DJ 561 şi Strada Gării, din Segarcea. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorii celor două autoturisme implicate în accident, pe bărbatul de 74 de ani, din Segarcea, şi un bărbat de 58 de ani, din Goicea. De asemenea, au mai fost identificaţi doi pasageri, ambii din autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani şi o femeie de 64 de ani, din comuna Goicea.

La faţa locului au intervenit echipaje de prim-ajutor medical şi descarcerare din Segarcea, precum şi 2 ambulanţe SAJ. După efectuarea manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au declarat decesul conducătorului auto de 74 de ani. Totodată, celelalte 3 victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acestea fiind conştiente.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea clarificării împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Adauga comentariu