(Video) Accident mortal în Podari, surprins de o cameră de supraveghere

O femeie și-a pierdut viața, în această după-amiază, în urma unui grav accident de circulație, produs în localitatea Podari. Alte trei persoane au ajuns la spital. Vinovat de producerea tragediei este un tânăr de 33 de ani, care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul din fața sa. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în zonă.

Polițiștii care au făcut cercetările spun că un bărbat de 33 de ani, care conducea un autoturism pe DN 56, Radovan-Calafat, pe raza comunei Podari, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care era oprit pentru a vira la stânga pe DJ 561, intrând în coliziune cu acesta. 

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a unei femei, pasajeră pe bancheta din spate, în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, însă, din păcate, fără succes, fiind declarat decesul acesteia. Alte trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale - o persoană din autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani și două din autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani.
Șoferul de 33 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Adauga comentariu