(VIDEO) Adolescenții de 15 și 16 ani din Craiova, care au pus trei echipaje de poliție pe urma lor, erau ”live” pe Facebook. ”Să moară viața mea, e ca în GTA”

Trei minori din Craiova au fost imobilizați de trei echipaje de poliție rutieră, în cursul nopții de miercuri spre joi, după ce au fost urmăriți în trafic pentru că șoferul nu a oprit la semnalul unuia dintre agenții de circulație. La volan se afla unul dintre adolescenți, în vârstă de 16 ani. Mașina aparținea familiei celui de 15 ani. După o ”cursă” pe mai multe străzi din oraș, mașina în care se aflau și-a încheiat ”circuitul” într-un alt autoturism, moment în care oamenii legii i-au scos din autovehicul și i-au imobilizat.

Șocant este că minorii chiar se distrau pe seama urmăririi poliției. Cei trei s-au filmat și au transmis live pe Facebook momentul.

Sunt aici trei mașini de poliție după noi. Să moară viața mea, e ca-n GTA”, spune unul ditre ei. După câteva secunde de distracție, cei trei par să dea semne de îngrijorare: ”Am belit p**a”, ”Bă, bă, bă, e giratoriu aici, fă-i la dreapta aici, și bagă-te (...) fă ceva”, ”Mamă, ne urmărește poliția”, se mai aude în final.

 

Adauga comentariu