(VIDEO) Adrenalină pe role. Distracția unui craiovean care a fost filmat în timp ce mergea cu rotilele ținându-se de o mașină în mers a intrat în atenția polițiștilor

Pe imaginile surprinse de o persoană aflată într-o mașină în spatele teribilistului se observă că acesta nu este asigurat în niciun fel. Tânărul de pe role se ține doar cu mâinile de mașina care merge cu viteză destul de mare. În plus, încearcă să facă diferite scheme cu picioarele pentru a-și demonstra profesionalismul.

Cursa începe pe strada Arieș,mașina virează apoi pe strada General Dragalina și continuă pe strada Caracal.Pe Internet a fost postat doar un scurt video, astfel că nu se știe cât a durat aventura.

Teribilismul tânărului craiovean a intrat în atenția polițiștilor.

“În urma apariției pe o rețea de socializare a unei filmări in care se poate observa un tanar care merge cu rolele pe lângă o masina, prin Craiova, polițiștii de la rutieră s-au autosesizat și fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate. Măsurile care se impun vor fi stabilite ulterior, în funcție de rezultatul verificărilor”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Adauga comentariu