(VIDEO) Alex Mitriță se însoară! Fostul căpitan al Universității și-a cerut iubita în căsătorie, în fața prietenilor

Evenimentele frumoase se țin lanț în viața lui Alex Mitriță. Cel mai recent dintre ele, cererea în căsătorie care a avut loc luni seara la un restaurant din Craiova. În fața prietenilor apropiați fostul căpitan al leilor din Bănie a declarat a avut emoții mult mai mari decât a avut la ultimul meci disputat pe Ion Oblemenco, în echipamentul alb-albastrilor. 

Alexandru Mitriță și Alesia formează un cuplu de cinci ani. Data nunții va fi hotărâtă și comunicată ulterior.


Alexandru Mitriță a izbutit să marcheze 28 de goluri și să ofere 8 pase decisive în alb-albastrul Universității Craiova. 4.546 de minute a bifat 'Piticul atomic' pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României.

 Alex Mitriță este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Mitriță a semnat un contract pe 4 ani și va câștiga progresiv între 1,2 și 1,8 milioane de euro pe sezon.

Universitatea Craiova încasează 8,5 milioane de dolari, adică 7,4 milioane de euro. Din acești bani, 20% merg căte Pescara, fostul club al jucătorului de 23 de ani. Prin urmare, Mitriță devine al treilea cel mai scump transfer făcut în Liga 1, după Nicolae Stanciu (9,8 milioane de euro) și Vlad Chiricheș (9,5 milioane de euro).

Adauga comentariu