(VIDEO) Antrenor de box al CSM Craiova, bătut fără milă de un bărbat certat cu legea. După ce l-a umplut de sânge pe sportiv, agresorul a distrus restaurantul în care se aflau și i-a agresat și pe angajați. Imagini cu puternic impact emoțional

Incidentul a avut loc noaptea trecută într-un restaurant din cartierul Craiovița Nouă.  Constantin Cucu, binecunoscutul antrenor de box, a mers la o întâlnire cu doi elevi de-ai săi și cu tatăl unuia dintre ei. Doar că părintele a venit însoțit și de un prieten pus pe harță. După numai câteva minute de discuții, bărbatul s-a ridicat de la masă și s-a năpustit asupra antrenorului.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale restaurantului se vede cum bărbatul furibund îl atacă pe antrenor și îl lovește cu pumnii fără nicio milă. Sportivul cade de pe scaun pe podea, dar atacatorul lui nu se oprește nicio clipă și continuă să îl lovească până îl umple de sânge. Chiar dacă un tânăr încearcă să intervină, asaltul atacatorului nu se oprește minute întregi, timp în care sportivul în vârstă de 60 de ani încearcă în zadar să se apere. 


Pentru scurt timp, bătăușul este împiedicat să mai lovească, dar pune mână pe un scaun pe care îl azvârle în direcția victimei sale. Spiritele se calmează cu greu abia după ce atacatorul este țintuit într-un colț al restaurantului și iese apoi în patru labe din sala distrusă în urma scandalului. 

Patronul restaurantului povestește că a fost sunat de angajații săi care i-au povestit incidentul. Când a ajuns la fața locului și-a găsit locația distrusă și angajații speriați. 

„Când am ajuns aici totul era un haos. Mese răsturnate, pahare și farfurii sparte. Erau pete de sânge, au fost și tăiați, nu știu ce au făcut. Angajații mei erau foarte speriați, unul dintre angajații de la sala de la sala de pariuri a fost lovit și înjurat, la fel și încă vreo doi clienți. A venit apoi poliția, a făcut poze, acum aștept să mă cheme și pe mine la declarații.”, explică proprietarul restaurantului. 

Atacatorul a continuat să fie agresiv chiar și cu oamenii legii, astfel că polițiștii au deschis un dosar penal.

„Polițiștii Secției 5 Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din Craiova, a avut loc o altercație între două persoane. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că între un bărbat de 32 de ani și unul de 60 de ani, ambii din Craiova, ar fi avut loc un conflict spontan, in urma căruia cei doi s-au lovit reciproc, fiind despărțiți de celelalte persoane care se aflau în local la momentul respectiv. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul savarsirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Constantin Cucu este antrenorul CSM Craiova și a reușit să ducă boxul craiovean pe cele mai înalte culmi. Elevii săi au reușit să obțină medalii de aur și de argint la toate competițiile naționale. 

Adauga comentariu