(VIDEO) Atacatorul cu macetă nu este pericol public. Magistrații nu au fost impresionați de imaginile în care acesta flutură un cuțit, amenințând bodyguarzii unui club din oraș, și nici de antecedentele interlopului

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în clubul One din Craiova. Se pare că tânărul s-a distrat întreaga seară, dar la un moment dat a devenit amenințător la adresa mai multor clienți ai locației. Aceștia au cerut ajutorul bodyguarzilor care au luat decizia de a-l îndepărta pe scandalagiu. Doar că, iritat de faptul că este dat afară, tânărul a scos un cuțit cu o lamă de 50 de centimetri și i-a atacat pe angajații responsabili cu paza.

Întreaga scenă a fost surprinsă de alți clienți ai clubului. Pe imagini se vede și momentul în care interlopul este pus pe fugă de bodyguarzii locației, în uralele de încântare ale martorilor.

După eveniment, polițiștii s-au autosesizat ca urmare a apariției imaginilor în presă, iar ieri au pus mâna pe atacator. Acesta a fost identificat ca fiind Daniel Andrei Budică, un craiovean de 24 de ani, cunoscut pentru atitudinea sa violentă și cu antecedente penale.

Imediat ce a fost reținut, bărbatul a fost propus pentru mandat de arestare, doar că magistrații nu au fost impresionați de fapta cuțitașului. În plus, nu au luat în calcul nici alte două dosare cu violență în care Budică este cercetat și chiar trimis în judecată. 

“În baza art. 227 alin. 1 C.p.p. respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul BUDICĂ ANDREI DANIEL. În baza art. 227 alin.2 C.p.p. rap. la art. 215 indice 1 C.p.p. dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Budică Andrei Daniel, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 10.04.2019 până la data de 08.06.2019 inclusiv. (…)Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului reținut”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Craiova. 

Budică a fost pus în libertate la foarte scurt timp după ce oamenii legii l-au dus în Centrul de Arest Preventiv. Singura măsură restrictivă suplimentară dispusă de instanță este aceea de a nu merge în clubul One și în niciun alt bar sau restaurant din oraș și aceea de a nu participe la evenimente culturale. 

 

Sursa video: www.observator.tv


Adauga comentariu