(VIDEO) Atacatorul din fața cofetăriei Parc a fost prins de polițiști după o săptămână. Împreună cu un alt prieten, a atacat un tânăr în plină stradă, sub privirile șocate ale trecătorilor. Agresorii au încercat să fugă din țară

Totul s-a întâmplat din senin, în seara zilei de 13 septembrie. Martorii au văzut momentul în care un tânăr de numai 18 ani care ieșise din cofetăria din zonă a fost înțepat în spate de către un alt tânăr care s-a făcut repede nevăzut. Victima a ajuns de urgență la spital acolo unde medicii au stabilit că rana nu îi pune viața în pericol.

Cercetările declanșate atunci de polițiști au stabilit că nu fusese un singur agressor, ci doi. Este vorba de doi tineri, unul de 17 și unul de 19 ani, ambii din Craiova. După mai multe eforturi, oamenii legii au reușit să îi prindă în timp ce încercau să fugă din țară.

“Întrucât poliţiştii au solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de marţi spre miercuri, persoanele în cauză au fost identificate şi reţinute într-un punct de trecere a frontierei, din judeţul Arad.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

Cei doi au fost aduși cu escortă de la Arad și au fost audiați la sediul secției 2 din Craiova. Astăzi s-a dispus reținerea pentru o perioada de 24 de ore și continuarea cercetărilor pentru infracțiunile de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Mâine, agresorii urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. 


Adauga comentariu