(VIDEO, AUDIO) Tânără umilită, scuiptată și bătută de controlorii RAT Craiova. Fata povestește clipele de panică prin care a trecut. Controlor: "Știi ce le fac eu c__velor ca tine?"

O studentă de 19 ani din Craiova sustine ca a trecut prin clipe de groază luni seara. Tânăra povesteste ca se afla în autobuzul E1 când a fost rugată de o echipă de controlori a RAT Craiova să prezinte biletul sau abonamentul. Pentru că nu le avea la ea, au căzut de acord să sune pe cineva acasă să-i trimită o poză cu buletinul pentru ca angajatii RAT să poată verifica dacă are sau nu abonament. 


"M-au reținut în autobuz până șa stația Madona Dudu deși destinația mea era Liceul Sanitar. Când am coborât au început să îmi ceară cei 30 de lei amendă ca să mă lase să plec. Le-am explicat că nu am de ce să le dau acești bani pentru că am abonament. Nici nu i-a mai interesat să verifice. Erau șase adulți, două doamne și patru bărbați. Unul dintre bărbați a început să îmi vorbească cu fă, să mă jignească într-un mod foarte urât și să mă scuipe. Unul dintre ei mi-a zis - știi ce la fec eu c__velor ca tine? - Toți erau oameni în toată firea, trecuți de 40 de ani. Am scos telefonul și am început să filmez pentru că eram speriată și nu știam ce să fac. Atunci una dintre doamne, o tipă roșcată m-a împins, m-a lovit și m-a tras de păr. Am început să plâng, am reușit să scap de acolo doar filmându-i, nu aveam altă șansă", a declarat tanara.


Tânăra a mers plângând direct la poliție unde a depus o reclamație și nu se gândește să lase lucrurile așa.


"Eu am tăiat din filmulețele pe care vi le-am prezentat pentru că pur și simplu îmi este mie rușine de comportamentul controlorilor. Am găsit și un martor. Mi-a dat mesaj o fata care a trecut pe acolo în acel moment și a vazut când m-am pus pe plans, a văzut că țipau și mă împingeau", a mai adugat fata.


Ziarul de Craiova a adus la cunoștiința conducerii RAT aceste detalii și filmulețe.


"O să facă obiectul unei cercatări disciplinare. Cu siguranță o să fie sancționați cei implicați. Voi avea o discuție cu angajații respectivi și o sa vă comunic rezultatele", a declarat Marcel Tanasescu, directorul RAT Craiova.

Adauga comentariu