(VIDEO) Călărașu a fost iar la un chef ”inoperativ”, de data asta difuzat pe FB. I-auzi: ”Lumea bună mă iubește, aia rea mă dujmănește!”

Că tot e vineri, iar restricțiile sanitare sunt ceva mai lejere, am zis să ne inspirăm pentru idei de petrecere a timpului liber de prin postări Facebook. Am găsit una interesantă. Mai ales că unul dintre petrecăreți a mai făcut subiectul unui material de-ale noastre tot cu un chef. Ce e drept, filmarea respectivă a ajuns în posesia noastră pe surse, iar subiectul nostru s-a cam supărat că i-am adus ceva atingeri la imagine, deși chiar el a trimis-o ”dintr-o eroare” într-un grup de la serviciu, care nu e grup intim, ci un grup operativ de lucru. Dar asta e altă mâncare de pește, așa că trecem la cea mai recentă petrecere (de care noi știm). O petrecere cu cel puțin doi angajați de la Compania de Apă Oltenia, asta ca fapt divers, pentru că, să recunoaștem, nu-i așa, colegii de la serviciu ne sunt adesea ca o a doua familie. Poate de asta domnul Daniel Călărașu, ați ghicit, tot despre domnia sa este vorba, spunea că acel grup pe care a ”scăpat” înregistrarea este unul privat.

Și de data asta, avem imagini cu Călărașu la o petrecere intimă, cu fundal muzical, adică cu lăutari, dar care au fost postate aseară, pe Facebook, de un coleg de-ai săi de la Companie. Și, uite-așa, se cânta: ”Lumea bună mă iubește, aia rea mă dușmănește! Să vorbească rău, nu-mi pasă, eu am viața mea frumoasă/Să vorbească rău de mine (?!) ei nu o să fie ca mine!”. 

Domnul Călărașu s-a plâns, într-un drept la replică pe care ni l-a cerut după publicarea textului “Daniel Călărașu a greșit grupul operativ de lucru și-a dat o petrecere la CAO”, că ”dupa difuzarea acestui material am observat ca a fost preluat si raspandit in mediul online public, am fost sunat si chiar amenintat de catre diverse persoane (?!), imprejurari ce mi-au adus reale si serioase prejudicii asupra imaginii, reputatiei si linistitii personale”. Așa că a solicitat și scoaterea ”de pe toate suporturile de orice natura” a articolului respectiv, precum si a oricare altor articole ”sau orice gen de informative aferenta sau derivate privind situatia mentionata in articol” și să ne cerem scuze publice ”pentru disconfortul nemeritat cauzat”. 

În fine, ne cerem scuze pentru că nu apreciem genul muzical pe care îl preferați, așa că data viitoare vom căuta o petrecere mai pe gustul nostru. 

Doar o observație și o curiozitate avem (deși ne îngrijorează rău și motivul pentru care ați fi fost amenințat din cauza materialului nostru, în care cântați), dacă tot ne-am băgat în petrecerea privată făcută publică pe Facebook, aceea că ne arătăm îngrijorarea față de consumatorii pe care îi deservește CAO în cele circa 40 de UAT-uri din Dolj și Gorj, în cazul unei avarii și ne întrebăm: ce se întâmplă dacă sunteți la petrecere, în timpul dvs liber, ați consumat alcool, și sunteți solicitat de urgență să interveniți. Părăsiți petrecerea și mergeți să rezolvați situația?!

Directorul general al CAO, Alin Șuiu, ne explica faptul că șeful de la Centre Zonale nu are în fișa postului obligativitatea să stea într-un birou 8 ore, ci că este cumva non-stop la dispoziția companiei, și nici că poate verifica pe unde umblă angajații. Asta în ciuda faptului că, tot potrivit afirmațiilor sale, mașinile au instalat sistem de urmărire prin GPS.

El (Daniel Călărașu n.r.) este șef Centru zonale și operaționale, adică răspunde de 26 de UAT-uri, mai puțin de Craiova. Este strict răspunzător de toată activitatea din aria de operare din cele 26 de localități, 24 în Dolj și două în Gorj. Eu nu am de unde să știu unde merge. Dacă dimineața mă informează și-mi spune că se duce la Dăbuleni, pentru că este o problemă acolo, eu nu am de unde să știu dacă e pe traseu, la Dăbuleni, sau până acasă. Nu pot să-i pun GPS la mână. Sunt câțiva dintre șefii de centre care au mașină pusă la dispoziție cu sau fără șofer. Dacă apare o avarie în timpul nopții se duce cu mașina de serviciu, în interes de serviciu. Noi urmărim, pentru că mașinile au GPS, să vedem dacă se abate, nu doar în cazul lui, ci și în cazul altor colegi. Se poate întâmpla să se abată de la traseul lui câțiva km și se vine cu tot felul de explicații pentru asta, mai mult sau mai puțin pertinente”, explica directorul CAO, Alin Șuiu, pentru Ziarul de Craiova. Întregul material poate fi citit AICI.

 

Adauga comentariu