(VIDEO) Căpitanul leilor din Bănie vândut cu 7,4 milioane de euro la New York. Contractul semnat pe patru ani îi bagă lui Alex Mitriță în buzunare în medie 1 milion de euro pe sezon

Unul dintre cei mai îndrăgiți jucători din Bănie a ajuns la New York City. Atacantul Universității Craiova, Alex Mitriță a semnat un contract pe 4 ani si va castiga progresiv intre 1,2 si 1,8 milioane de euro pe sezon.

"Aici este orașul unde m-am născut, aici am trăit cele mai mari bucurii, am simțit ce înseamnă să ridici un trofeu în fața a zeci de mii de suporteri. Am trăit împreună bucurii și emoții. Plec acum de aici dar inima mea va rămâne alături de Știința, de voi. Sunt mândru că am fost căpitanul acestei echipe", a declarat Alexandru Mitriță înainte de plecare.


"Universitatea Craiova va incasa 8,5 milioane de dolari, adica 7,4 milioane de euro. Din acesti bani, 20% merg către Pescara. Din transferul la New York pastreaza si Craiova 20% dintr-un viitor transfer al lui Mitrita ", scriu cei de la Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

Mitrita devine al treilea cel mai scump transfer facut in Liga 1, dupa Nicolae Stanciu (9.8 milioane de euro) si Vlad Chiriches (9.5 milioane de euro).

 

Adauga comentariu