(VIDEO) Carambol produs de o femeie, pe DN 6, la Malu Mare. Trei portofele au fost ”rănite”

O ciocnire în lanț a avut loc, în această dimineață, din cauza unei șoferițe care a frânat brusc și nu oriunde, fix pe linia continuă, peste care a trecut ca să facă un viraj. Nimeni nu a fost rănit fizic, însă manevra conducătoarei auto, plus lipsa spațiului de manevră a altor doi șoferi care s-au înfipt unii în alții, s-a lăsat cu ”rănirea” portofelelor. 

O femeie de 55 de ani, din Preajba, care conducea un autoturism pe DN 6, în zona Dedeman, pe raza comunei Malu Mare, a frânat brusc la efectuarea unui viraj la stânga, pe marcajului longitudinal continuu. Autoturismul din spatele acesteia, condus de un tânăr de 27 de ani, din Lazu - Terpeziţa, fost proiectat în autoturismul condus de aceasta, ca urmare a unei lovituri  din spate provocată de al treilea autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova. Totodată, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Murgaşi, s-a ”înfipt” și el în autoturismul din față, condus de bărbatul de 55 de ani.

Din fericire, coliziunile au avut ca rezultat final doar pagube materiale: vreo două capote sărite și, probabil, ceva avarii la barele din față și spate.. Niciunul dintre cei patru conducători auto nu consumaseră alcool.

”Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, conform OUG 195/2002, în valoare de 1305, pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu. De asemenea, cei doi bărbaţi de 55 şi 34 de ani au fost sancţionaţi conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 580 de lei fiecare, pentru nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de vehiculul din faţă”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Adauga comentariu