(VIDEO) Casa cu ghinion pe care nu o ratează niciun șofer indisciplinat. Un nou accident a avut loc astăzi pe strada Râului, acolo unde un alt șofer a pătruns cu mașina în gardul unui craiovean. Un pieton rănit a ajuns la spital

Accidentul a avut loc în această după-amiază, după ce o șoferiță de 30 de ani a încercat să întoarcă pe Bulevardul Râului fără să se asigure. Pentru că risca să fie lovită de o altă mașină care circula regulamentar, femeia s-a speriat, a tras de volan și a ajuns cu mașina în zidul de beton al unei case. 

“În urma acestei manevre, conducătoarea auto a lovit un pieton în vârstă de 55 de ani care se afla pe trotuar. Acesta a suferit răni, dar a este conștient.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Dolj.

Victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de Ambulanță, apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean. 


În urmă cu o săptămână și jumătate, un șofer care nu a oprit la semnalul polișiștilor rutieri și care a încercat să fugă de oamenii legii a ajuns cu mașina în același loc, distrugând zidul de beton al proprietății. Epava mașinii sale a rămas mai multe zile în același loc. 

Adauga comentariu