(VIDEO) Căutate de poliție după ce au furat cardurile unui doljean și au încercat să scoată bani de pe ele

Un bărbat de 58 de ani din Perișor și-a încheiat vizita la mall-ul din Craiova în cel mai neplăcut mod. La ieșirea din centrul comercial a observat că îi lipsește geanta cu acte și alte bunuri din mașina pe care o parcare regulamentar.

„Era dimineața, totul s-a întâmplat în jur de ora 8 – 9. Am parcat mașina și pentru că în urmă cu o zi mi se stricase iala la ula șoferului am mimat că închid ușa după care am intrat în mall. După aproximativ o oră am ieșit și când am intrat în mașină să plec am observat că îmi lipsește geanta pe care o lăsase pe bancheta din spate. În secunda următoare, am sunat la bancă să îmi închidă toate caredurile pe care le aveam în geantă și am mers la poliție. Aveam in geanta doua carduri si absolut toate actele”, a declarat pagubitul.

Între momentul în care omul a sunat pentru închiderea cardurilor și blocarea lor efectivă, suspecții, trei femei de etnie, au reușit să scoată 1 milion de pe unul dintre carduri. Văzând că pot să scoată, că sunt bani, au mai introdus încă o dată cardul, care de această dată a fost reținut de ATM. Femeile încearcă din nou cu un alt card, la fel blocat între timp.

Întreaga operațiune a femeilor care încearcă mai bine de opt minute la bancomat să scoată bani, este filmată de o cameră de supraveghere din apropiere. Se vad cele trei femei, care poarta doi copii in brate. Geanta doljeanului este purtata de una dintre femei pe umar. In momentul in care se apropie de bacomat femeile isi pun glugile in cap.

„După ce am fost la poliție, am fost să văd dacă găsesc niște imagini cu femeile și am găsit. Se văd clar pe filmare, mi-am recunoscut geanta. E și vina mea că nu am pus geanta în portbagaj, am tinut-o la vedere, am avut ușa deschisă, dar asta nu înseamnă că ele trebuiau să cotrobăie în mașină. Au cotrobait ata de repede si atat de bine incat au gasit si pin-ul cardurilor, pentru ca eu aveam printre acte plicurile. A doua zi trebuia să mă duc să repar ușa”, a mai adaugat omul.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz, pentru ieentificarea autorilor furtului.

 

Adauga comentariu