(VIDEO) În ce mizerie și sărăcie învață și merg la toaletă copiii din Secu, Dolj. Clădirea școlii cade, iar wc-urile sunt focare de infecție, fără apă curență, chiuvete fără robineți, de săpun nici nu poate fi vorba. Primarul aprobă situația. Atât

Ziarul de Craiova a intrat în posesia unor imagini teribile de la școala din comuna Secu Județul Dolj. Filmulețele au fost făcute de unul dintre părinții celor peste 120 de copii care învață aici. Omul și-a mutat copilul la o școală din Craiova din cauza condițiilor. 


Imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de foarte multe explicații. Clădirea școlii veche de mai bine de 60 de ani cade, igraasia a pus stăpânire pe pereți, iar tencuiala cade printre crăpături.


la câțiva pași, in aceeași curte ajungem lal clădirea in care se află toaletele elevilor. Imaginile sunt de coșmar. Băile au uși care abia se mai tin, nu stau niciodată închise, unele nici măcar cleanță nu au. Wc-urile sunt turcești, mizerabile. Chiuvetele stau ca și corp de mobilier,  nu sunt racordate la apă, nu au robineți sau săpun. De surse de căldura nici nu se pune problema. Peste toate domină un miros insuportabil.


Primarul localității Secu cunoaste situatia dar spune ca nu are ce sa faca.


"Nu avem bani. Daca anul asta o sa primim si noi mai multi bani o sa facem ceva cu scoala asta, dar altfel atat avem, atat oferim. Pe la clădirea școlii aum mai făcut reparații, dar mici", declara primarul localitatii Secu.

Adauga comentariu