(VIDEO) Clipe de panică pentru clienții și angajații unei benzinării din Craiova după ce s-au trezit cu o mașină peste ei în interior. O persoana a ajuns la spital

 

Incidentul s-a petrecut în urma cu puțin timp pe Calea Severinului,la ieșire din Craiova spre Filiași. 

Este vorba despre un accident în care sunt implicate nu mai puțin de trei mașini, una dintre ele ajungând cu totul în interiorul unei stații mari de carburant din zonă.

"In aceasta noapte, un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Calea Severinului, a pătruns în interiorul unei stații peco, pentru a alimenta. Întrucât nu a adaptat viteza, cel in cauza a pierdut controlul autoturismului și a lovit alte două mașini care erau parcate regulamentar, una dintre acestea fiind proiectata în interiorul clădirii. O singura persoana a fost rănită, un bărbat de 38 de ani, care se afla in interiorul unității la momentul producerii evenimentului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpa", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.  

 

Politia este la fața locului. 

 

 

 

Adauga comentariu