(VIDEO) Coliziune între două autoturisme, pe DN 6 Craiova - Filiași

Un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din direcţia Filiaşi către Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Butoieşti, judeţul Mehedinţi, care circula din sensul opus de mers. Șoferul vinovat a vrut să facă un viraj la stânga, pe Strada Dealului, din comuna Răcarii de Sus. În urma evenimentului rutier, un o femeie de 56 de ani din Filiaşi, pasager dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, şi o tânără de 22 de ani, pasager în celălalt autoturism, au fost transportate la spital, fiind conştiente.

Conducătorii auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 54 de ani şi negativ pentru tânăr.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

De asemenea, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conform OUG 195/2002 bărbatului de 54 de ani, în valoare 1305 lei, fiindu-i reţinut totodată permisul pe conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Adauga comentariu