(Video) CRAIOVA. Fie vremea cât de rea, noi udăm un pic, așa!

Plouă de trei zile la Craiova, dar angajații care se ocupă de îngrijrea spațiilor verzi din oraș continuă să-și facă treaba cu hărnicie. Mânat de deviza fie ploaie, fie vânt, noi ieşim frumos pe câmp, bărbatul din imagine, lucrător în cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, uda, azi, gazonul de pe Calea București. Pesemne că autoritățile trag din greu pentru ca cel mai mare bulevard din Bănie să arate ca Champs Elysees

Întrebați despre situație, reprezentanții RAADPFL Craiova au explicat că gazonul a fost pus de curând și este mare iubitor de apă. În plus, la ora la care s-ar făcut udarea încă nu ploua la Craiova. Realitate care e ușor de observat.

”Este vorba despre o gradenă din Calea București, pe care a fost montat rulou de gazon vinerea trecută. Tipul acesta de gazon are nevoie de apă din abundență, fiind proaspăt pus. Apa a fost asigurată cu o cisternă, iar udarea s-a făcut până în ora 11.00, până să înceapă precipitațiile”, ne-au răspuns responsabilii din RAADPFL Craiova.

Să-i credem pe cuvânt! Nici la gardul Cimitirul Sineasca nu era nevoie de izolație termică, dar s-a făcut. Ca să îndrepte gardul.

Și-acum, să intonăm ”imnul” ploii, pentru că se potrivește mănușă:

Cărămidă nouă,
Dă Doamne să plouă!

Cărămidă rece,
Dă Doamne să plece!

Cărămidă lucitoare,
Dă Doamne să iasă soare!

 

Adauga comentariu