(Video) Craiovean amendat de Poliția Locală pentru că ”afuma carnea de porc”

Un bărbat a fost amendat cu 1.000 de lei de polițiștii locali din Craiova, pentru încălcarea regulilor de conviețuire socială. Agenții au observat, aseară, în trecere prin cartierul ”Romanești”, cum din curtea omului ieșea fum dens. Întrebat care este cauza, bărbatul a susținut, conform Localei, că ”afuma carne de porc”. Însă, polițiștii au ”mirosit” că este doar fum de cabluri arse și l-a sancționat.

«Deși susținea că ”afuma carnea de porc", polițiștii locali au descoperit sursa fumului și motivul ce a dus la "afumarea" întregului cartier Romanești. Pe Strada Râului, o persoană certată cu toate regulile de bun simț și cu prevederile legale, ardea cabluri în vederea obținerii metalului. A fost sancționat cu 1.000 lei și s-a dispus stingerea focului», au anunțat reprezentanții Poliției Locale Craiova pe pagina de Facebook a instituției. Și Comisariatul Gărzii de Mediu Dolj a fost anunțat despre incident, acesta având competența să cerceteze amănunțit încălcarea prevederilor legale.

Locala mai anunță că va face zilnic verificări în vederea depistării celor care poluează și că stă ”la dispoziția instituțiilor cu atribuții depline, legale, pentru orice colaborare, cu scopul de a elimina definitiv aceste practici pe teritoriul Municipiului Craiova”. 

Sursa foto și video: Poliția Locală a Municipiului Craiova

Adauga comentariu