(Video) Craiovean căutat de americani pentru furturi din bancomate, ridicat de acasă de polițiști

Un bărbat de 33 de ani, din Craiova, a fost depistat, astăzi, de anchetatori, în urma unor percheziții pentru depistarea persoanelor urmărite internațional. Americanii îl vor extrădat, pentru că a comis pe teritoriul SUA furturi din bancomate, folosind diverse dispozitive de acces.

"Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj - Compartimentele Urmăriri şi Criminalitate Itinerantă au executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite internaţional în temeiul legii. În urma activităţilor desfăşurate, a fost localizat şi depistat un bărbat de 33 ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile judiciare din SUA au emis o cerere de extrădare pentru comiterea infracţiunii de fraudă cu dispozitive de acces. Bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care în baza cererii de extrădare, a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând să fie prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării.

Adauga comentariu