(VIDEO) Cu rucsacul plin de droguri. Doi craioveni au ajuns pe mâna procurorilor DIICOT după ce jandarmii au găsit cannabis în mașina lor

Totul s-a întâmplat seara trecută în zona Ciupercă. Doi bărbați de aproximativ 25 de ani au fost zăriți de o patrulă a Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj lângă o mașină parcată într-o zonă retrasă. Atunci când jandarmii s-au apropiat de ei, tinerii au început să se agite, iar în momentul în care au văzut că li se percheziționează mașina, au încercat să fugă.

“În momentul controlului rucsacului, unul din tineri a încercat să fugă aruncând pe jos un pachet de staniol care conţinea acelaşi tip de fragmente vegetale uscate, dar a fost prins şi condus la faţa locului pentru continuarea verificărilor. În urma percheziţiei autoturismului a mai fost descoperit, în interior, un recipient din plastic în care se afla o substanţă sub formă de pulbere alb-gălbuie, o folie de staniol rulată în care se afla un mugure uscat de plantă şi o cutie de mici dimensiuni de culoare galbenă ce prezenta urme de substanţă vegetală uscată.”, a declarat Ionuț Țapu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj.

Asupra celor doi craioveni s-au găsit în total 250 de grame de substanțe vegetale cu miros înțepător specific plantelor de cannabis. Având în vedere gravitatea situației, jandarmii au luat legătura cu un procuror al DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Craiova. 

 

 

Adauga comentariu