(VIDEO) Cum au plecat consilierii locali de la Stadion după ce ploaia l-a făcut ”mica Veneție”

Ședința de consiliu local Craiova a avut loc, azi, în premieră, la Stadionul Oblemenco. Potrivit primarului, locația aleasă era singura suficient de mare în care să aibă loc executivul, aleșii locali, directorii și reprezentanții presei și să fie respectate și regulile sanitare. Asta în condițiile în care în sediul primăriei este golit pentru renovări, iar sediul Centrului Multifuncțional unde urmează să se mute toată activitatea încă nu este pregătit. 

După trei ore de dezbateri, întrebări și interpelări, și o scurtă pauză, în jurul orei 13.00, când ședința s-a încheiat, toată lumea a avut surpriza să constate că stadionul a devenit o mică Veneție. Cum din interiorul sălii de conferințe a stadionului, antifonată probabil, nu părea că afară se dezlănțuie furtuna, supriza a fost pe măsură. S-a glumit pe seama canalizărilor ”ca în Germania”, și a drenajului ”bun” al apei, aleșii locali din opoziție au solicitat bărcile Companiei de apă ca să fie scoși din parcare, iar jurnaliștii au întrebat-o pe viceprimărița Rela Filip dacă angajații de la RAAFPFL udă florile din oraș cu cisterna. La rândul său, primarul Olguța Vasilescu s-a văietat de asfaltatorii care acoperă inclusiv gurile de canalizare din oraș.

Unii dintre consilierii locali care se grăbeau și ale căror mașini erau complet înconjurate de suficient de multă apă încât să se facă una-două fleașcă, au recurs la câteva artificii ca să poată ajunge la ele. Spre exemplu, consilierul PNL Adriana Ungureanu s-a descălțat ca să ajungă la mașină, spre amuzamentul colegior care o susțineau de la adăpost și care au rugat-o să le aducă și pe ale lor ”la scară”. La rândul său consilierul USRPLUS Cosmin Teodorescu l-a rugat pe colegul de alianță de la PNL, Marian Vasile, să-l care în portbagaj până la mașina sa. După un scurt ocol și câteva manevre de precizie, Vasile s-a poziționat cu portbagajul lângă portiera autoturismului lui Teodorescu pe unde acesta a reușit să urce direct din portbagaj fără să se ude. 

Cei care, de asemenea, aveau mașinile mai departe de ieșirea de pe stadion au mai așteptat până când apa s-a mai retras pentru a avea acces la ele. 

 

Adauga comentariu