(VIDEO) Cuplul Olguța Vasilescu și Claudiu Manda l-a nășit pe fiul primarului de la Vela

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, și soțul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, au nășit, week-end-ul trecut, o familie de tineri medici. Nu unii oarecare. Socrii mari au fost primarul comunei Vela, social-democratul Gheorghe Cîmpeanu și soția, sa, Adriana Cîmpeanu, director în cadrul Primăriei Craiova și fost director al Companiei de Apă Oltenia. Petrecerea a avut loc sâmbătă, la Restaurantul Ambasador din Craiova și la ea au participat circa 500 de persoane.

Deși invitații au fost în număr mare, se pare că evenimentul s-a vrut și a fost unul discret, care nu a răzbătut printre evenimentele mondene. Ei bine, se pare că acesta este motivul pentru care, probabil, Olguța Vasilescu nu a fost văzută la Zilele Mihai Viteazul, unde mulți dintre craioveni poate se așteptau să apară în haină de domniță. 

Ziarul de Craiova intrat în posesia unei filmări din timpul dansului mirilor, la care nașii au asistat îmbrățișați. Olguța Vasilescu a purtat o rochie de un roșu aprins, accesorizată. 

Finii celui mai cunoscut și mediatizat cuplu din Craiova au absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Ovidiu Cîmpeanu este medic rezident pneumolog la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeş“ din Craiova,  iar soția sa este, de asemenea, medic rezident, pe medicina interna, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Gheorghe Cîmpeanu este la al treilea mandat de primar și, împreună cu soția, Adriana Cîmpeanu, dețin în localitatea Vela circa 130 de hectare de teren agricol. Aceasta din urmă conduce Direcția Fond Locativ Control Asociații Locatari din cadrul Primăriei Craiova.

Adauga comentariu