(VIDEO) Daniel Călărașu a greșit grupul operativ de lucru și-a dat o petrecere la CAO

Domnule Călărașu, nu le mai faceți, domnule, colegilor poftă de petreceri! Din greșeală, din răutate (așa cum e și acest material, conform rubricii!), ori în ciudă, Daniel Călărașu, șeful Centrelor Zonale și Operaționale din cadrul Companiei de Apă Oltenia (CAO) - compania aia care ține la secret ce lucrări face, ca să nu o ia înaintea doamnei primar cu postările și pozele pe Facebook - a greșit grupul de Whatsapp și le-a trimis colegilor de muncă un clip video cu el fredonând o popularo-lăutărească. 

Filmarea, în care apare alături de un alt bărbat, este realizată de el și pare făcută într-un restaurant. În orice caz, clipul video l-a trimis pe grupul operativ al CAO, în urmă cu o săptămână, sâmbăta, la ora 00.34 noaptea. Ce-or fi tresărit bieții oamenii, la bipăitul telefoanelor! ”Bipăit” a fost și Călărașu, nu ne îndoim, fiindcă de-ar fi fost vorba de vreun robinet ori apometru scăpat de sub control, n-avea ce să fie cu supărare. Dar lui Călărașu i-a scăpat filmare asta, probabil după un pahar, două de băutură. Grav e că, spun surse din cadrul CAO, Daniel Călărașu ar cam trage la măsea de obicei și, mai mult decât atât, ar circula turmentat și cu mașina Companiei. De pe la Compania de Apă se aude și că zilnic ar pleca de la muncă, în timpul programului de lucru, ca să meargă acasă, la un pui de somn, mititelul. 

Daniel Călărașu, fost consilier județean, este membru PSD și un dârz comentator pe Facebook la postările nefavorabile partidului. S-a remarcat adesea prin mesajele sale grobiene și rasiste. Și la serviciu s-ar comporta la fel, spre nemulțumirea oamenilor serioși, care-și văd de treabă. Și de lungul nasului. 

Adauga comentariu