(VIDEO) Din pasiunea pentru sport a pornit o afacere. Un student la Drept oferă cursuri de înot

Alex, student în primul an la Facultatea de Drept din Craiova, la doar 18 ani îi învață pe micuții craioveni să înoate. Din pasiune și cu multă răbdare, tânărul oferă cursuri de înot micuților care au peste patru ani. Vara trecută a avut înscriși aproximativ 33 de copii. Ședința costă 50 de lei/oră, iar Alex lucrează cu maxim cinci copii la o ședință. De altfel, intrarea în spațiul cu bazin, special amenajat este inclusă în preț. 

Cât despre sport, tânărul de la Drept, actual instructor de înot, spune că este foarte important și te ajută în diverse situații pe care le poți întâmpina în viață.

“Înotul este singurul sport care nu-ți solicită articulațiile, care se poate face de la o vârstă fragedă. Sportul în general îți dezvoltă musculatura, iti face o personalitate, te ajută să te adaptezi în orice situație”, a spus tânarul de 18 ani.

Visează să termine cu brio Facultatea de Drept, însă până atunci rămâne cu sportul. Și-a reamintit momentul când a învățat să înoate, la Băile Olănești, la vârsta de 4 ani. De altfel, acum că-i ajută pe alți copii, adolescentul spune că oferă și reduceri la cursuri, mai ales când familia are mai mulți copii sau nu există posibilitatea din punct de vedere financiar pentru înscriere.

Planuri de viitoare are multe, însă momentan rămâne studentul de la Drept care oferă cursuri de înot. “În viitor aș vrea să-mi deschid propria școală de înot”, a conchis Alex. 

 

 

Adauga comentariu