(VIDEO) Directorul Poliției Locale Calafat filmat la păcănele și la pariuri sportive, în uniforma de serviciu! Declarația directorului pasionat de jocuri de noroc

Jucatul la păcănele sau la pariuri sportive pare să fie sport național la Calafat. După ce primarul a fost filmat într-o sala de jocuri de noroc cu ceva timp în urmă, edilul recunoscând că mai trece pe acolo, acum a venit rândul directorului Poliției Locale din Calafat.


Acesta a fost surprins într-o sală de jocuri din localitate, în fața unei mașinării, jucându-se de zor cu fructele de pe ecran. De asemenea, apare în fața unui ghișeu, într-o sală de pariuri sportive.


Și aceastea nu sunt sigurele momente. Cei care l-au surprins în locațiile respective spun că se afla în timpul programului, orele figurând pe tabelele de anunțare a meciurilor și rezultatelor.


Așa se face că Pătrășincă apare într-un filmuleț ce pare a fi făcut la 12 ziua, și în altul la 10 dimineața, îmbrăcat în uniforma de serviciu, cu haina inscripționată pe spate cu Poliția Locală.

"Sigur nu am fost filmat în timpul serviciului, cred ca era sâmbăta sau duminica. Vă dați seama că mă mai duc și eu ca orice om la pariuri și la jocuri de noroc, nu cred că e ceva ieșit din comun. Iar imaginile cu haina cu Poliția Locală pe spate eu vă spun că sunt editate", a declarat Mădălin Pătrășincă, directorul Poliției Locale Calafat.


Mădălin Pătrășincă este șeful Polițilei Locale din Calafat din 2016 și a fost numit în funcție de primarul localității. 

Adauga comentariu