Video. DISCURS DUR al lui Rareș Bogdan la Baia Mare, la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea: “Urmașul partidului COMUNIST organizează un miting împotriva Europei. E RĂTĂCIREA unui lider care pierde teren”

Ziarul de Baia Mare vă prezintă cele mai importante momente ale mitingului de aseară al Partidului Național Liberal Maramureș la care a participat și Rareș Bogdan, primul pe lista candidaților la europalamentare, alături de liberali maramureșeni dar și de lideri din alte județe.

Fostul realizator TV, făcând referire la importanța summit-ului de azi de la Sibiu, a explicat de ce România este cu adevărat în Europa, cu trimitere la înaintașii noștri.

“Este un moment cheie care ne arată că România este în Europa și nici nu a plecat niciodată. Nu a plecat nici atunci câd Ștefan cel Mare și Sfânt, era considerat Atlet al Hrist (atlet al creștinătății – nota redacției) de către Papa Sixt al IV-lea, pentru că apăra Europa în fața păgânilor.

De asemenea nu a plecat niciodată de aici nici atunci când Iancu de Hunedoara, una dintre cele mai sclipitoare minți ale Europei, era considerat de către Papa Pius unul dintre artizanii păstrării creștinismului în Europa, omul care a oprit, care a pus barieră păgânilor.

Când ai astfel de înaintași, nu poți să te gândești că cei care atacă Europa, din cauza propriilor lor nerealizări sau propriilor incompetențe, urăsc România”.

Cu dezamăgire, Rareș Bogdan a făcut referire la PSD și la liderul Liviu Dragnea, pe care i-a taxat dur în discursul său, în aplauzele sălii arhipline.

“În contrapartidă, organizează un miting în colțul celălalt , extrem de aproape de europeni. Un partid socialist, urmaș al Partidului Comunist, cu tactici și politici socialiste organizează în cel mai mare oraș, apropiat de Rusia, în mintea lor, un miting împotriva Europei. (…) Este rătăcirea unui lider care simte că pierde teren”.

Liderul de imagine al liberalilor și capul listei PNL pentru alegerile europarlamentare de la finele acestei luni, Rareș Bogdan s-a arătat îngrijorat de ce vor scrie cei aproximativ 800 de jurnaliști acreditați la Summit-ul de la Sibiu.

“Ce vor spune oare jurnaliștii acreditați, corespondenți la summit despre mitingul împotriva Europei? Sper că jurnaliștii vor înțelege că România care contează este cu ochii pe Sibiu și nu cu ochii pe mitingul liderului PSD, Liviu Dragnea”.

(VIDEO jos)

 

 

Adauga comentariu