(VIDEO) Doi polițiști sechestrați și agresați de un clan de romi din Vâlcea. Oamenii legii sunt transferați la Spitalul din Craiova cu răni grave


Totul ar fi început după ce un echipaj format din 2 agenți de poliție au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau 2 persoane de etnie rromă, cunoscute cu antecedente penale. După somatiile legale, polițiștii au executat 12 focuri de armă, fără a fi înregistrate victime.

Ulterior, autoutilitara a oprit în fața locuinței acestora. Aici romii împreună cu alți membri ai familiei i-ar fi agresat cu brutalitate pe cei 2 polițiști, deposedându-i de armamentul și muniția din dotare, respectiv de 2 pistoale și 2 încărcătoare.

În urma agresiunii, cei 2 polițiști au suferit vătămări corporale grave (traumatisme cranio-faciale, fractură piramidă nazală și arcadă), aceștia fiind trasnportați în acest moment la Spitalul Județean din Craiova pentru îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAS și 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Vâlcea și prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Drgășani.

foto Sindicatul Europol

Adauga comentariu